top of page

Filozófiánk

Roots Catering filozófia

Csapatunk a kiegyensúlyozott életmódban, egészséges táplálkozásban és környezettudatos gondolkodásmódban hisz. 

 

Az alapanyagok kiválasztásakor természetközeli látásmódunkra alapozva organikus és szezonális termékek felhasználását részesítjük előnyben, így ügyfeleinknek is a lehető legjobb ízélményt nyújtjuk.

Működésünk során figyelünk arra, hogy a lehető legkisebb környezeti lábnyomot hagyjuk. Catering eszközeink és csomagolásaink 100%-ban lebomlóak vagy tisztíthatóak és újrahasznosíthatóak. Menüjeink összeállítása során gondosan figyelünk az alapanyagok teljeskörű felhasználására és maradékok minimalizálására.

A minőségi alapanyagokkal készült ételeinkkel és well-being szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy megrendelőink fizikai és mentális egészségüket ápolva teljes potenciáljukat kihasználhassák, valamint a jövőben is tudatos döntéseket hozzanak, támogatva ezzel egyéni és társadalmunk életvitelét is. 

Gyökereinkre építve barátságos és családias környezetben és hangulatban dolgozunk. A közvetlenség és az erős csapatszellem nálunk alapvető értékek.

Rólunk

Családunk generációk óta kötődik a gasztronómiához és a vendéglátáshoz. Ezt a hagyományt szeretnénk továbbörökíteni, naprakész szemléletmóddal.

Több évtizedes saját és örökölt tapasztalatunkat és tudásunkat egyesítjük a Roots-ban, melyekkel együtt a szakma iránti elhivatottság és annak szeretete is jár. 

Varsádi Natália

Varsádi Natália - Kitchen

Nati környezet- és egészségtudatos gondolkodásmódja Dániában töltött tanulmányai és éttermi tapasztalatai során alakult ki. Folyamatos továbbképzésekkel és inspirációs utazásokkal biztosítja, hogy minden alkalommal valami izgalmas kerüljön az asztalra.

Küldetése továbbá társadalmunk életszínvonalának javítása, mely a Roots well-being szolgáltatásaiban nyer teret.

Működése alapjai a pozitivitás, vendégközpontúság, energikusság. 

Varsádi Richárd

Varsádi Richárd - Events

Ricsi több, mint 10 éves rendezvényszervezői múltja alatt számos esemény előkészítését és lebonyolítását vezette Európa-szerte. A rendszerben való gondolkodást magas fokú precizitással köti össze, mindez a vendégek elégedettségét szolgáló rugalmassággal párosul.  Gasztro és utazás rajongóként a nemzetek kultúrája és konyhaművészete közti párhuzamok állandó felfedezője.

bottom of page