top of page
Singing Bowl Meditation

Hangtál

Hangtálazás alkalmazása az irodai környezetben számos előnnyel járhat. A hangtálazás segít a relaxációban és a stressz oldásában, segítve a dolgozók mentális és emocionális jólétét. A rezgések és a nyugtató hangok segítenek megnyugtatni az elmét, csökkentve a szorongást és feszültséget.

A kellemes hangok és rezgések pozitív energiát sugároznak, ami elősegítheti a jó közérzetet és a motivált munkavégzést. A hangtálazás közös élményt teremt az irodában dolgozók között.

A közösen átélt hangterápia vagy meditáció segíthet erősíteni a csapatot, javítani a kommunikációt és elősegíteni a pozitív munkakörnyezet kialakítását.

Gyakori kérdések

Mit tartalmaz a program?

A gyakorlat megkezdése előtt kollégánk pár szóban ismerteti a tudnivalókat a hangtál meditáció működéséről, céljáról, eszközeiről.

 

A programvezető különböző hangtálakat használhat, amelyek különböző méretűek és hangulatúak lehetnek. A hangtálak mellett más hangszerek, például csengők, harangok, dobok vagy csörgők is használhatók a program során. Ezek a hangszerek különleges hangrezgéseket hoznak létre, amelyek relaxáló hatással vannak a testre és az elmére.

 

A hangtálfürdő során a résztvevők elhelyezkednek kényelmesen, és beindul a relaxáció és meditáció folyamata. A programvezető vezetett vizualizációkat, légzőgyakorlatokat is alkalmazhat.

 

A hangtálfürdő végén lehetőség nyílik a záró beszélgetésre és visszajelzésre. A résztvevők megoszthatják a tapasztalataikat és gondolataikat a programról, és a vezető is megoszthatja megfigyeléseit vagy javaslatokat a további fejlődéshez.

Mit kell biztosítanunk?

A résztvevők szőnyegen vagy matracon fekve is élvezhetik a meditációt. 

Az ehhez szükséges berendezéseket igény esetén mi is tudjuk biztosítani, de saját eszközök is megfelelnek.

Mennyi hely szükséges?

Résztvevőnként legalább 1x2 m.

bottom of page