top of page
Gong

Gong Meditáció

A gong meditáció egy hatékony és mélyen pihentető módszer. A gong hangjai rezgéseket hoznak létre, amelyek áthatolnak a testen és az elmén, elősegítve a relaxációt és belső harmóniát. Az előnyei között szerepelnek a stressz és szorongás csökkentése, a mentális és emocionális feszültség oldása, a jobb alvás minősége, a koncentráció és kreativitás fokozása, valamint a test energetikai egyensúlyának helyreállítása. 

A gong hangjai segítenek elcsendesíteni az elmét és fókuszálni a figyelmet. Ez javítja a koncentrációt és a kreatív gondolkodást, segítve a dolgozók hatékonyabb munkavégzését és jobb teljesítményét.

 A közös gong meditáció lehetőséget teremt a dolgozók közötti kapcsolatok erősítésére és a csapatépítésre. Az együtt átélt meditációs élmény mélyebb kötelékeket alakíthat ki, és javíthatja a munkahelyi hangulatot, elősegítve a pozitív munkakörnyezetet.

Gyakori kérdések

Mit kell biztosítanunk?

A résztvevők széken, vagy szőnyegen ülve, de akár matracon fekve is élvezhetik a meditációt. 

Az ehhez szükséges berendezéseket igény esetén mi is tudjuk biztosítani, de saját eszközök is megfelelnek.

Mennyire hangos a gong?

Bár a gong az egész konferencia termet képes megtölteni hangjával, zárt ajtókon kívül egyáltalán nem okoz zavaró zajt.

Mennyi hely szükséges?

Mennyi időt vesz igénybe?

Egy gong meditáció a rendelkezésre álló időtől függően 30-90 perc közötti időt vesz igénybe. Igényeitek szerint akár napi több órát is tartunk.

Résztvevőnként legalább 1x1 m.

bottom of page